torstai 3. huhtikuuta 2014

Muona- ja aksapäivitystä

Puolitoista viikkoa sitten saatiin viimeinkin täydennystä koirien ruokavarastoihin. Pari viime kuukautta pakastimen pohja on uhkaavasti lähentynyt, joten nyt viimeinkin muistettiin laittaa Vauhti-Raksulle tilausta menemään. Tälläistä ostettiin tällä kertaa:


Pakastin on nyt ihan täpötäynnä, joten eiköhän ruokaa taas riitä seuraavaksi puoleksi vuodeksi. Ainoa, mitä joudutaan täydentämään aikaisemmin on luuvalikoima, koska niitä kuluu niin epäsäännöllisiä määriä, niin ei viitsi tilata aina puolenvuoden satsia kerrallaan. Onneksi läheisessä Murren Murkinassa on varsin kattava valikoima eri luita. Pakkasessa on vielä possun selkärankaa ja kylkiluita, broiskun siipiä ja rankoja sekä naudan rustoja. Hieman vielä ruoka-asiaa sivuten, koko konkkaronkka madotettiin viikonloppuna, koska Samban eka rokotus on ensi keskiviikkona. Tällä hetkellä neidillä on jo saman verran painoa, kun Shiralla oli ekoilla rokotuksilla. Saa nähdä paljonko sille tulee vielä painoa tässä viikon aikana. 


Shiran juoksua odotellessa ollaan nyt aksattu ahkerasti kaksi kertaa viikossa, vaikkei aksakuulumiset aina tänne blogiin asti pääsekään. Juoksua on ollut ilmassa jo pidemmän aikaa, mutta eipä ne vaan ala. Toivottavasti juoksisi kuitenkin ennen toukokuussa alkavaa kesäkautta, jolloin olisi kunnolla aikaa treenata. No keppitreenit edistyy hyvää vauhtia, vaikkei niitä olla nyt niin paljon mentykään. Keinua ja A'ta ollaan aloiteltu eikä toistaseksi ole mitään ongelmia. Irtoamistreeniä ja estehakuisuutta pitäisi taas muistaa tehdä, koska jostain syystä Shira on joissain tilanteissa liikaa kiinni kädessä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti