torstai 28. marraskuuta 2013

Best-In Puppy Show


Viime viikonloppuna Shiralla oli oikein aktiivi-viikonloppu. Lauantaina omatoimi aksattiin Sporttiksella, sunnuntaina misseiltiin messukeskuksessa ja maanantaina taas aksattiin ohjatuissa treeneissä. 

Lauantaina tehtiin lähinnä ohjaustekniikkaa: välistävetoja, sylkkäreitä, pakkovalsseja ja persjättöä. Maanantain ohjatuissa tehtiin lyhyttä rataa ja keppitreeniä. Shiran kanssa ollaan nyt muutamissa ohjatuissa aloiteltu keppejä vinokepeillä. Mitään fiksumpaa keppien opetustapaa en tähän hätään keksinyt, joten vinokepeillä nyt mennään. Toivottavasti tuloksena olisi itsenäisemmät kepit mitä Chocolla on. Kontaktejakin pitäisi pikkuhiljaa alkaa hiomaan kunnolla. 2on2offit on näköjään vähän unohtunut, kun ei niitä olla moneen kuukauteen treenattu. 

Aksaamisen lisäksi Shira oli misseilemässä messukeskuksessa Junior handlerissa Katan kanssa. Mentiin aamulla messariin jo ajoissa, jotta Shira ehtisi tottua halliin ja hälinään. Shira esiintyi ihan kivasti, vaikkei sijoitusta tullutkaan. Pöydällä olokaan ei enää jänskättänyt niin kauheasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti