sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Aksaa uudella sykkeellä

Eilen käytiin Chocon kanssa aksaamassa ekaa kertaa parin viikon tauon jälkeen. Ilmeisesti tauko oli tehnyt tehtävänsä, sillä mahtavalla asenteella ja motivaatiolla palattiin töitä tekemään. Otettiin kuitenkin suht iisisti, pidettiin rimat matalina eikä tehty mitään pitkiä ratoja. Treenattiin puomia, rengasta, keinua ja keppejä yksittäisenä ja pienellä hyppy-putki -radalla ohjauksia. Kepit meni ihan mahtavasti!! Vauhtia oli tullut lisää ja sisäänmenot onnistuivat vaikeammistakin kulmista. Kolmen hypyn ja kahden putken radalla tehtiin takaaleikkauksia, sylkkäreitä, pakkovalsseja ja takaakiertoja. 

Ei me aksatauon aikana kuitenkaan ihan toimeettomana olla oltu, vaan ollaan treenattu tokoa pitkästä aikaa oikeen kunnolla. Chocon kanssa ollaan hienosäädetty ALOn liikkeitä ja alettu ihan tosissaan harjoitellemaan kapulan suussa pitämistä. Aiemmin kapula on ollut Chocon mielestä ihansuperällö, mutta nyt sen voi ottaa jo pariksi sekunniksi suuhun. Kaukana me ollaan vielä valmiista noudosta, mutta jonkinlaista edistystä on havaittavissa. 

Shiran kanssa ollaan treenattu seuraamista, perusasentoa, paikkista ja luoksetuloa. Seuraaminen on vielä vähän hakusessa, mutta toisaalta eihän me olla sitä koskaan oikeen treenattu kunnolla. Shiran ehdoton bravuuri on kuitenkin liikkeestä maahan. Maahan mennään sellaisella vauhdilla, että kuuluu oikein tömähdys. Choco voisi vähän ottaa oppia nopeasta maahanmenosta. ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti