torstai 29. elokuuta 2013

Shoppailua ja treenaamista

Eilen saatiin kotiin Peten koiratarvikkeen paketti ja juuri äsken laitoin tilauksen menemään Findogsille. Peteltä tilattiin ensisijaisesti treenipalloja, joita ei viime käynnillä löydetty läheisestä Mustista ja Mirristä. Chocon kanssa ollaan pärjätty viime treenikerrat lelupalkalla, joten heti piti metsästää lisää vinkupalloja aksatreenejä varten. Tokotreenit tehdään vieläkin namupalkalla, mutta agissa pallolla saa kivasti poikaan lisää virtaa ja sähäkkyyttä. Shirankin pyrin palkkaamaan pallolla/vetoleikillä aina kun se on mahdollista ja ipanan keskittymiskyky antaa siihen mahdollisuuden. 


Shiran ruokahalu on taas vaihdellut melkoisesti, joten samalla ostin kokeiluun Belcanon Finest Crocin, jota suositellaan erityisesti nirsoille koirille. Koirat syövät sekaruokaa, raakaa lihaa painottaen, joten nappulamerkki ei sinänsä ole niin tärkeä, mutta silti mielellään valitsen maistuvan ja laadultaan ok nappulan. Katsotaan mitä mieltä neiti on tästä, pussi ei ainakaan ole turhan iso jossei ruoka sattuisi maistumaan. 


Eihän sitä tilausta voi tehdä ilman yhtäkään turkkituotetta, joten tällä kertaa kokeiluun pääsi Isle of Dogsin Silky Coating Brush Spray. Meillä on käytössä IOD'n Silky Coating shampoo ja hoitsikka, jotka ovat hyvin kosteuttavia ja hyviä perusaineita. 

Choco on ruvennut taas takuttamaan, joten väliharjauksia on ollut pakko tehdä parin päivän välein. Monet sanovatkin, että turkkia kasvattaessa 10cm on se pahin takuttamisaika. Chocon turkki onkin tällä hetkellä siinä 9-10cm. Jos pituutta saisi pari senttiä lisää, niin jokohan se helpottaisi.. Tosin joku kaunis päivä saattaa käydä niinkin, että kyllästyn todella ja vedän poitsun lyhkäseksi. Kauhulla odottelen Shirankin takkuikää, jolloin molemmat koirat vaativat harjausta pahimmillaan päivittäin. Harjausnesteeet tulevat siis tulevaisuudessa olemaan suuressa suosiossa täällä meillä ;) Uusia tuotteita ollaan testailtu, mutta paras on vieläkin vanha kunnon Ice on Ice! 


Tosiaan tänään lähti tilaus Findogsille. Mukana oli mm. IOD'n Nutrient Masque (jota viimeinkin saa!), Re Qual Vital Prof ja Re Qual Riflex Prof -shampoot. Chocon kanssa ollaan nyt menty pääasiassa Re Qualilla, mutta Shiran turkki on vielä sen verran helppo, että siihen pystyy testailemaan uusia aineita. 

Sitten vielä sananen maanantain aksailusta. Aiheena oli eteenmenot radalla tai vaihtoehtoisesti yksittäisenä treeninä.


Kuvassa on siis kolme erilaista suoraa, joilla tehtiin eteenmenoja. Oikealla oleva pisin suora oli Chocolle helpoin, vasemmalla olevat lyhyemmät olivat jostain syystä paljon vaikeampia. Pitkän eteenmenon jälkeen jatkettiin joko puomille tai sen alla olevaan putkeen, josta jatkettiin sitten jommalle kummalle lyhyemmistä suorista ja lopuksi putkeen. Vaikka lyhyet eteenmenot eivät meinanneetkaan onnistua, olin kuitenkin treeneihin suht.tyytyväinen ja puomia ralliteltiin tosi hyvin. 

Lauantaina mennään omavuoroilemaan, katsotaan tehdäänkö rataa vai kontaktien hiomista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti